Nihat Delibalta İlkokulu

Vizyon: Nihat Delibalta İlkokulu ´nun eğitim politikası ezberlemeyi değil,öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirerek ;kendisini ,çevresini ve ülkesini daima geliştirme çabası içinde olan milli ve kültürel Nihat Delibalta İlkokulu ilçemiz ilkokulları arasında en çok tercih edilen ,genç ve dinamik kadrosu ile geleceğe güven veren;üyesi olmakla onur duyduğu,çevresinde sosyal ,kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla ilgi odağı olan markalaşmış bir Eğitim ve Kültür yuvası olmak!

Misyon: Nihat Delibalta İlkokulu ´nun eğitim politikası ezberlemeyi deiğil,öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirerek ;kendisini, çevresini ve ülkesini daima geliştirme çabası içinde olan milli ve kültürel değerlerimize bağlı olmanın yanısıra çağdaş ve yeniliklere açık ;bilgiye ulaşm aracı olarak teknolojiyi etkin şekilde kullanabilen ve toplumsal alanda kendini ifade edebilen geleceğin ideal vatandaşlarını yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA VE BİTİŞ SAATLERİ: SABAH Başlangıç: 08:00 Bitiş: 12:50 ÖĞLE Başlangıç: 13:20 Bitiş: 18:10
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFER
Sportif Etkinlikler: