KENAN AZKESKİN - OKUL MÜDÜRÜ

01.01.1989 yılında Bilecik´te doğdum. Lisans eğitimimi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim dalında ; Yüksek Lisans eğitimimi ise İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji alanında Yüksek Onur dereceli olarak tamamladım. Öğretmenlik yaşantım 2011 yılında Bilecik / Gölpazarı Gazi Mihal İlkokulu´nda başladı. Ardından 2012 yılında Van / Özalp Atatürk İlkokulu , 2015 yılında İstanbul / Esenler Türk İsveç Kardeşlik İlkokulu , 2018 yılında İstanbul / Avcılar Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu´nda sınıf öğretmeni olarak gerçekleşti. 2019 yılında İstanbul / Beylikdüzü İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım. Akabinde 01.11.2023 tarihinde İstanbul / Esenyurt Nihat Delibalta İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandım ve halihazırda görevimi yürütmekteyim. Evli ve iki kız babasıyım. Eğitim Psikolojisi , çocuk psikolojisi alanlarında çalışmalarıma devam etmekte olup çocuklarda Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu , Özgül Öğrenme Güçlüğü , Çocuklarda Davranış Bozuklukları ve Müdahale Yöntemleri alanlarında çalışmalarım devam etmektedir.

Akademik Çalışmaları:

KİTAP:

- Resimlerle Göçmen Çocukların Arkadaşlık Algısı ( CİNİUS YAY. / 2022 )

- Oyunlarla Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ( NOBEL AKADEMİK YAY. / 2023 )

MAKALE:

- TÜRKİYE’YE GÖÇ EDEN SURİYELİ AİLELERİN ÇOCUKLARININ ÇİZDİKLERİ RESİMLERDE ARKADAŞLIK KAVRAMININ İNCELENMESİ ( Uluslararası Makale / 2022 )

-  İKİNCİ ÜNİVERSİTE OKUYAN ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ DOYUMLARINA YÖNELİK GÖRÜŞLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ ( Uluslararası Makale / 2022 )

- ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ OLAN ÖĞRENCİLERE YÖNELİK GELİŞTİRİLEN ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ EĞİTİM PROGRAMININ (ÖGEP) ETKİLİLİĞİNİN İNCELENMESİ ( Uluslararası Makale / 2023 )